Технокооп

Компанијата е специјализирана за проектирање, опремување и уредување на простории со различни намени. Водејќи се од нашето лого „КАКО ЗА СВОЈА КУЌА“ постојано се стремиме кон производство на квалитетен и убаво дизајниран мебел.

Брз КонтаКТ

ул.Првомајска 95A
1000 Скопје
Телефон: +389 2 3165 518
Мобилен: +389 070 365 655
E-Mail: contact@tehnokoop.com.mk

Отвори