Најпродавани Модели

Гарнитури
  • Гарнитури
  • Фотелји
  • Трепезарија
  • ТВ Комоди
  • Кревети

Докажан квалитет

Повеќе од 30 години, Технокооп го разубавува вашиот ентериер

Префинет дизајн

Покрај највисокото ниво на квалитет, нашите модели се и со префинет италијански дизајн и концепт

Материјал кој не старее

Докажан квалитет и издржливост на сите производи изработени по мерка

Голем избор на мебел

Во нашата понуда ќе наидете на мебел за сечиј вкус и потреба. Разгледајте ги нашите каталози

аголна гарнитура, аголни гарнитури, гарнитура, гарнитури, agolna garnitura, garnituri, agolni garnituri

Cavallo Sofa

Cavallo Sofa

Квалитет, комфор и дизајн

Целата изработка е финализирана за да се гарантира најдобрата естетика на производот, удобноста, функционалноста и оптимизацијата на сите материјали, за испорака со одличен квалитет.

Vespero Turkey

Vespero

Удобност на Прво Место

Eргономски и модерни дизајни чија беспрекорна функционалност го подобрува секојдневниот живот.

Кревет, спална, душек, krevet, spalna, dushek, спална, spalna
аголна гарнитура, аголни гарнитури, гарнитура, гарнитури, agolna garnitura, garnituri, agolni garnituri

Premium Line

Valentini

Совршениот мебел
навистина постои

Бренд чија мантра е ,,почувствувај го квалитетот.” Премиум италијанска мајсторија и иновативна, елегантна естетика кои ја прават секоја соба најпривлечниот дел од домот. Луксузот и комфорот на Valentini нема никого да остават рамнодушен. 

Premium Line

Valmori

Највисоко ниво на удобност

Почетоците на Valmori се во 1963-та година. Истражувањата во сферата на дизајнот и ентузијазмот низ годините ги усовршуваат нивните денешни производи. Италијанскиот првеник ја нуди совршената комбинација на функционалност, комфор и софистицирана естетика.    

Фотеља, фотељи, fotelja, fotelji